Op werkdagen vĆ³Ć³r 12:00 uur besteld, vandaag verstuurd

a
  >  Verzwaringsknuffel   >  Verzwaringsknuffels bij angst- en slaapproblemen

Verzwaringsknuffels bij angst- en slaapproblemen

Als moeder of oma wil je natuurlijk het beste voor je kind of kleinkind. Het kan lastig zijn om te zien dat je kind of kleinkind angst- of slaapproblemen heeft. Gelukkig is er een oplossing die kan helpen; de verzwaringsknuffels van DIQIE doen wonderen.

Het fijne gevoel van een knuffel of omhelzing

Een verzwaringsknuffel is een knuffel die gevuld is met kleine glas parels, waardoor de knuffel veel zwaarder is dan een gewone knuffel. Het gewicht van de knuffel geeft een gevoel van diepe druk, wat helpt bij het verminderen van angst en het bevorderen van de slaap. Dit komt doordat diepe druk het zenuwstelsel kalmeert en het lichaam helpt om te ontspannen. Het geeft hetzelfde fijne gevoel als het krijgen van een knuffel of omhelzing.

Helpt bij slaapproblemen

Als je kind of kleinkind moeite heeft om in slaap te vallen of vaak wakker wordt tijdens de nacht, kan een verzwaringsknuffel helpen. Door de diepe druk kan je kind of kleinkind zich veiliger en geborgen voelen, wat helpt om in slaap te vallen en langer door te slapen.

Geeft steun bij bange of angstige momenten

Ook bij angst kan een verzwaringsknuffel helpen. Als je kind of kleinkind bang is voor bijvoorbeeld het donker, een specifiek dier of monster, dan kan een verzwaringsknuffel jouw kind of kleinkind troost bieden. Het gevoel van diepe druk helpt om te kalmeren en de angst te verminderen. Door het extra gewicht kan het kind direct steun vinden op bange of angstige momenten.

Verzwaringsknuffels speciaal voor kinderen maar ook een beetje voor de ouders šŸ˜‰

De verzwaringsknuffels van DIQIE zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Ze zijn gemaakt van zachte materialen en hebben een leuke en herkenbare vorm, zoals een hond, olifant of aap. Het gewicht van de verzwaringsknuffels is ongeveer 1 kilo. Na uitvoerig testen bleek 1 kilo het beste resultaat te geven. We merken trouwens ook dat ouders de verzwaringsknuffels fijn vinden om te knuffelen, dat is een handig bijkomend voordeel!

Lees ook de ervaringen van andere ouders en grootouders

Heeft jouw kind of kleinkind angst- of slaapproblemen? Dan is het zeker de moeite waard om een verzwaringsknuffel te kopen. Het kan even wennen zijn, maar de meeste kinderen vinden het al snel fijn en vertrouwd om te knuffelen met de verzwaringsknuffel. Lees ook gerust de ervaringen van andere ouders en grootouders over wat de verzwaringsknuffels van DIQIE voor hen heeft betekend.

Laat een reactie achter