Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, vandaag verstuurd

a
  >  Over ons

Welkom bij DIQIE!

Dé specialist in verzwaringsvesten en verzwaringsknuffels

DIQIE is gespecialiseerd in de verkoop van verzwaringsvesten en verzwaringsknuffels. DIQIE is in 2022 opgericht door Berdien. Berdien heeft DIQIE opgericht nadat zij met eigen ogen heeft gezien wat voor positieve invloed een verzwaringsvest en een verzwaringsknuffel op de kwaliteit van leven

bij kinderen in haar omgeving hebben. Na een zoektocht bleek dat het aanbod van dergelijke vesten en knuffels op de Nederlandse markt nog erg beperkt is en dat er zowel qua prijs als gebruikte materialen van deze producten nog veel verbetering mogelijk is. Met de oprichting van DIQIE is hier verandering in

gekomen. Een mens verwerkt tot wel 4 miljoen prikkels per seconden. Dat is enorm veel! Al deze prikkels kunnen lastig zijn voor kinderen met autisme of prikkelverwerkingsproblemen. De missie van DIQIE is om op geheel natuurlijke wijze een overactief brein tot rust te brengen.

Waar staat DIQIE voor?

verkleint
Kwaliteit

DIQIE verkoopt in haar webshop uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit. Naast hoogwaardige kwaliteit, streeft DIQIE naar een zo optimaal mogelijk comfort bij het gebruik van haar producten. Daarnaast is op de producten van DIQIE een fabrieksgarantie van één jaar van toepassing.

Klantgerichte winkelervaring

Bij DIQIE staat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. DIQIE is niet alleen een webshop waar verzwaringsvesten en verzwaringsknuffels verkocht worden, DIQIE stopt namelijk niet bij enkel de verkoop van haar producten. DIQIE geeft jou ook graag persoonlijk advies en DIQIE doet haar uiterste best om al jouw vragen te beantwoorden. Het streven van DIQIE is om op werkdagen iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Heb jij vragen over DIQIE in het algemeen of over één van onze producten of wil je jouw ervaring delen? Stuur gerust een e-mail: contact@diqie.nl.

Slide a a