Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, vandaag verstuurd

a
  >  FAQ

Veelgestelde vragen

Onderstaand staan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag via het contactformulier of stuur een e-mail naar contact@diqie.nl.

Verzending & retournering

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Werkdagen vóór 12:00 uur besteld is vandaag verstuurd. De levertijd bedraagt 1 á 2 werkdagen. Dit is afhankelijk van de drukte bij de vervoersbedrijven. Over het algemeen is op werkdagen vóór 12:00 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je bericht per e-mail met de track & trace link om je bestelling te volgen.

Let op: zondag worden er geen bestellingen verstuurd.

Mijn bestelling is geplaatst, maar ik heb geen bevestiging ontvangen?

Dat is vervelend. De bevestigingse-mail wordt automatisch verstuurd na betaling en het ontvangen van je bestelling. Misschien dat de bevestigingse-mail in de spamfolder is binnengekomen? Ook niet? Vul dan het contactformulier in op deze website of stuur een e-mail naar contact@diqie.nl. Dan kunnen we zien of je e-mailadres juist is en sturen we de bevestigingse-mail nogmaals. Het streven van DIQIE is om op werkdagen iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Mijn bestelling is verstuurd, maar ik heb geen track & trace link ontvangen?

Dat is vervelend. De track & trace link wordt automatisch verstuurd nadat je bestelling is verstuurd. Misschien dat deze in de spamfolder is binnengekomen? Ook niet? Vul dan het contactformulier in op deze website of stuur een e-mail naar contact@diqie.nl. Dan sturen wij de track & trace link alsnog door. Het streven van DIQIE is om op werkdagen iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Ja zeker! DIQIE stelt jou in de gelegenheid om te ruilen. Daar zitten wel voorwaarden aan. Stuur een e-mail naar contact@diqie.nl. Zodra jij ons het bewijs van retour hebt gestuurd , versturen wij direct het gewenste product.

Voorwaarden

Retour gestuurde producten moeten in oorspronkelijke staat zijn. Niet gebruikt en ongewassen zijn;

De producten mogen niet kapot zijn en de producten moeten in staat zijn om opnieuw te worden verkocht door DIQIE.

Uitgesloten van het recht op ruilen

Op maat gemaakte producten;

Speciaal bestelde / aangepaste producten;

Producten besteld voor zakelijke projecten.

Retouradres

DIQIE
Secr. Varkevisserstraat 70
2225 LE Katwijk

Let op! Dit is ons retouradres. Het is niet ons bezoekadres en er is geen showroom.

Voeg de originele pakbon toe in het retourpakket. Ben je deze kwijt? Voeg dan een briefje toe met je naam en ordernummer. Anders kunnen we je retour niet herkennen.

Retourkosten

De retourkosten van je thuis naar DIQIE zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Bewaar het bewijs van retour goed. Mocht er iets mis gaan dan is dit je bewijs van retourneren.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja zeker! Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je het recht om zonder reden de bestelling te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Zodra wij je retour hebben ontvangen wordt binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag aan je overgemaakt.

Voorwaarden

Retour gestuurde producten moeten in oorspronkelijke staat zijn. Niet gebruikt en ongewassen zijn;

De producten mogen niet kapot zijn en de producten moeten in staat zijn om opnieuw te worden verkocht door DIQIE.

Uitgesloten van het recht op ruilen

Op maat gemaakte producten;

Speciaal bestelde / aangepaste producten;

Producten besteld voor zakelijke projecten.

Retouradres

DIQIE
Secr. Varkevisserstraat 70
2225 LE Katwijk

Let op! Dit is ons retouradres. Het is niet ons bezoekadres en er is geen showroom.

Voeg de originele pakbon toe in het retourpakket. Ben je deze kwijt? Voeg dan een briefje toe met je naam en ordernummer. Anders kunnen we je retour niet herkennen. Zodra wij je retour hebben ontvangen wordt binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag aan je overgemaakt.

Retourkosten

De retourkosten van je thuis naar DIQIE zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Bewaar het bewijs van retour goed. Mocht er iets mis gaan dan is dit je bewijs van retourneren.

Wat zijn de verzend- en retourkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95. Het pakket wordt verstuurd via het vervoersbedrijf PostNL. De verzendkosten naar België zijn €6,50. Het pakket wordt verstuurd via het vervoersbedrijf DPD.

De retourkosten van je thuis vanuit Nederland en van je thuis vanuit België naar DIQIE zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Bewaar het bewijs van retour goed. Mocht er iets mis gaan dan is dit je bewijs van retourneren.

Algemene informatie
Er is een probleem met mijn bestelling. Wat nu?

Dat is vervelend. Neem zo snel mogelijk contact op met DIQIE door het contactformulier in te vullen op deze website of stuurt een e-mail naar contact@diqie.nl. Vermeld bij je bericht je ordernummer. Dan proberen wij het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het streven van DIQIE is om op werkdagen iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Ik heb een beschadigd product ontvangen. Wat nu?

Dat vinden wij heel erg vervelend. Neem zo snel mogelijk contact op door het contactformulier in te vullen op deze website of stuur e-mail naar contact@diqie.nl. Vermeld bij je bericht je ordernummer en voeg een foto toe van waar het product beschadigd is. Het streven van DIQIE is om op werkdagen iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Zodra wij je e-mail met foto hebben ontvangen kijken wij naar een gepaste oplossing. Je hebt bij DIQIE namelijk altijd 1 jaar fabrieksgarantie.

Kan ik producten testen in de winkel?

Dat kan op dit moment helaas niet. DIQIE is een webwinkel. Heb je advies nodig? Vul dan het contactformulier in op deze website met je vraag of stuur een e-mail naar contact@diqie.nl. Het streven van DIQIE is om op werkdagen iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Waar kan ik de producten van DIQIE kopen?

DIQIE is een webshop. De producten van DIQIE kan je kopen via de DIQIE webshop.

Verzwaringsvesten

Wie kan gebruik maken van de verzwaringsvesten?

De verzwaringsvesten zijn door alle kinderen te gebruiken. De verzwaringsvesten zijn niet gericht op een groep of type kind. Verzwaringsvesten kunnen helpen bij angst, slaap en andere stoornissen. Denk hierbij aan:

ADHD / ADD

Autisme / Asperger syndroom

Slapeloosheid

Zintuigelijke stoornissen

Hoog sensitief person (HSP)

Sensorische Integratie (SI) stoornis

Angststoornissen

Stress en spanningen

Syndroom van down

Gilles de la Tourette

Verstandelijke beperking

Welke maat verzwaringsvest is geschikt?

DIQIE verkoopt 3 maten verzwaringsvesten. Maat S, M en L.

Houd er rekening mee dat het vest nauw moet aansluiten om de romp. Zo wordt het beste resultaat behaald. Het is verstandig om de omtrek en de lengte van de romp op te meten en onderstaande maattabel aan te houden.

Mocht het zo zijn dat de omtrek en de lengte net tussen twee maten in zit dan raadt DIQIE aan om de grotere maat te kiezen. Hierdoor wordt het langst plezier behouden van het verzwaringsvest.

Is het verzwaringsvest niet te warm?

Nee, het verzwaringsvest is niet te warm. De verzwaringsvesten geleiden warmte namelijk goed. Dit komt door de opbouw van het materiaal. Het verzwaringsvest bestaat uit 7 lagen. De buiten- en binnenkant van het verzwaringsvest zijn gemaakt van katoen. Katoen is ademend en neemt zweet goed op. Het verzwaarde materiaal zijn glasparels. Glasparels geleiden in tegenstelling tot plastic korrels de warmte zeer goed en houdt geen warmte vast.

Van welk materiaal is het verzwaringsvest gemaakt?

DIQIE heeft hoogwaardige kwaliteit en een optimaal comfort hoog in het vaandel. Daarom bestaat een verzwaringsvest van DIQIE uit 7 lagen materiaal. De buiten- en binnenkant van het verzwaringsvest zijn gemaakt van katoen. Katoen is ademend en neemt zweet goed op. Het verzwaarde materiaal zijn glasparels. Glasparels zijn geluidloos, geurloos, niet giftig, hypoallergeen, milieuvriendelijk en geleiden warmte goed. 2 microvezel lagen houden de glasparels op zijn plaatst. Hierdoor lekken de glasparels niet en wordt het gewicht goed over het verzwaringsvest verdeelt. Tot slot zit binnen in het verzwaringsvest nog 2 lagen voeringstof. Deze voeringstof is zacht en comfortabel.

Maakt de vulling (glasparels) geluid?

Nee. De glasparels zijn zo klein dat je het niet hoort bij beweging. Tevens zijn de glasparels niet giftig, hypoallergeen en milieuvriendelijk. Hoogwaardige kwaliteit en een optimaal comfort heeft DIQIE hoog in het vaandel.

Hoe was ik de verzwaringsvesten?

Verzwaringsvesten kunnen niet in de wasmachine. Wij raden aan de verzwaringsvesten af te nemen met een vochtige doek (microvezel) of met de hand te wassen met een milde zeep in koud/lauw water.

Let op: het verzwaringsvest niet wassen met wasmiddel of oplosmiddel. Niet in heet water of chemisch reinigen.

Kunnen verzwaringsvesten in de droger?

Nee verzwaringsvesten kunnen niet in de droger. Na het wassen van een verzwaringsvest moet je deze drogen aan de buitenlucht.

Let op: droog een verzwaringsvest niet op een radiator, bij vuur of bij kunstmatige warmtebronnen. Het verzwaringsvest kan niet worden gestreken.

Verzwaringsknuffels

Wie kan gebruik maken van de verzwaringsknuffels?

De verzwaringsknuffels zijn door alle kinderen te gebruiken ouder dan 3 jaar. Jonger dan 3 jaar niet, omdat kinderen jonger dan 3 jaar vrij moeten kunnen ademen vanwege het risico op wiegendood en stikgevaar. De verzwaringsknuffels zijn niet gericht op een groep of type kind. Verzwaringsknuffels kunnen helpen bij angst, slaap en andere stoornissen. Denk hierbij aan:

ADHD / ADD

Autisme / Asperger syndroom

Slapeloosheid

Zintuigelijke stoornissen

Hoog sensitief person (HSP)

Sensorische Integratie (SI) stoornis

Angststoornissen

Stress en spanningen

Syndroom van down

Gilles de la Tourette

Verstandelijke beperking

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind een verzwaringsknuffel gebruiken?

Verzwaringsknuffels zijn te gebruiken vanaf 3 jaar. Jonger niet omdat kinderen jonger dan 3 jaar vrij moeten kunnen ademen vanwege het risico op wiegendood en stikgevaar.

Van welk materiaal is een verzwaringsknuffel gemaakt?

DIQIE heeft hoogwaardige kwaliteit en een optimaal comfort hoog in het vaandel. Daarom bestaat een verzwaringsknuffel van DIQIE uit 3 lagen materiaal. De buitenkant is gemaakt van imitatie konijnen wol (polyester). De vulling zijn glasparels en zacht polyester. Glasparels zijn geluidloos, geurloos, niet giftig, hypoallergeen, milieuvriendelijk en geleiden warmte goed.

Maakt de vulling (glasparels) geluid?

Nee. De glasparels zijn zo klein dat je het niet hoort bij beweging. Tevens zijn de glasparels niet giftig, hypoallergeen en milieuvriendelijk. Hoogwaardige kwaliteit en een optimaal comfort heeft DIQIE hoog in het vaandel.

Hoe was ik de verzwaringsknuffels?

Verzwaringsknuffels kunnen niet in de wasmachine. Wij raden aan de verzwaringsknuffels af te nemen met een vochtige doek (microvezel) of met de hand te wassen met een milde zeep in koud/lauw water.

Let op: de verzwaringsknuffel niet wassen met wasmiddel of oplosmiddel. Niet in heet water of chemisch reinigen.

Kunnen de verzwaringsknuffels in de droger?

Nee verzwaringsknuffels kunnen niet in de droger. Na het wassen van een verzwaringsknuffel moet je deze drogen aan de buitenlucht.

Let op: droog een verzwaringsknuffel niet op een radiator, bij vuur of bij kunstmatige warmtebronnen. Het verzwaringsknuffel kan niet worden gestreken.

Slide a a