Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, vandaag verstuurd

a
  >  Verzending & retournering

Verzending & retournering

Levertijd

Werkdagen vóór 12:00 uur besteld is vandaag verstuurd. De levertijd bedraagt 1 á 2 werkdagen. Dit is afhankelijk van de drukte bij de vervoersbedrijven. Over het algemeen is op werkdagen vóór 12:00 uur besteld de volgende werkdag in huis. Voor leveringen aan België duurt het meestal 1 á 2 werkdagen.

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95. Het pakket wordt verstuurd via het vervoersbedrijf PostNL. De verzendkosten naar België zijn €6,50. Het pakket wordt verstuurd via het vervoersbedrijf DPD.

Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je bericht per e-mail met de track & trace link om je bestelling te volgen.

Let op: zondag worden er geen bestellingen verstuurd.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je het recht om zonder reden de bestelling te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Zodra wij je retour hebben ontvangen wordt binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag aan je overgemaakt.

voorwaarden

Retour gestuurde producten moeten in oorspronkelijke staat zijn. Niet gebruikt en ongewassen zijn;

De producten mogen niet kapot zijn en de producten moeten in staat zijn om opnieuw te worden verkocht door DIQIE.

Uitgesloten van het recht op retourneren

Op maat gemaakte producten;

Speciaal bestelde / aangepaste producten;

Producten besteld voor zakelijke projecten.

Retouradres

DIQIE
Secr. Varkevisserstraat 70
2225 LE Katwijk

Let op! Dit is ons retouradres. Het is niet ons bezoekadres en er is geen showroom.

Voeg de originele pakbon toe in het retourpakket. Ben je deze kwijt? Voeg dan een briefje toe met je naam en ordernummer. Anders kunnen we je retour niet herkennen. Zodra wij je retour hebben ontvangen wordt binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag aan je overgemaakt.

Retourkosten

De retourkosten van je thuis vanuit Nederland en van je thuis vanuit België naar DIQIE zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Bewaar het bewijs van retour goed. Mocht er iets mis gaan bij het vervoeren dan is dit je bewijs van retourneren.

Beschadigd product ontvangen?

Dat vinden wij heel erg vervelend. Neem zo snel mogelijk contact op door het contactformulier in te vullen op deze website of stuur e-mail naar contact@diqie.nl. Vermeld bij je bericht je ordernummer en voeg een foto toe van waar het product kapot is. Het streven van DIQIE is om op werkdagen iedere e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Zodra wij je e-mail met foto hebben ontvangen kijken wij naar een gepaste oplossing. Je hebt bij DIQIE namelijk altijd 1 jaar fabrieksgarantie.

Slide a a