Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, vandaag verstuurd

a
  >  Uncategorized   >  Verzwaringsknuffels van DIQIE bij RTL4 Editie NL

Verzwaringsknuffels van DIQIE bij RTL4 Editie NL

Op zaterdag 7 oktober 2023, om 18.15 uur, werd DIQIE in de schijnwerpers gezet bij Editie NL op RTL 4. Het interview met Berdien, de oprichtster van DIQIE, vertelde over de voordelen van hun verzwaringsknuffels voor overprikkelde kinderen.

Bekijk de uitzending hier vanaf 10.53:


https://www.rtlnieuws.nl/video/uitzendingen/video/5411898/aflevering-280

De verzwaringsknuffels van DIQIE, beschikbaar als hond, olifant en aap, bieden een geruststellend gewicht dat kinderen helpt kalmeren en ontspannen. Ze dienen als emotionele ondersteuning voor kinderen die moeite hebben met prikkels.

De positieve ervaringen van ouders en kinderen met de producten van DIQIE spreken voor zich. Ze benadrukken hoe de verzwaringsknuffels hun kinderen helpen om beter te slapen en hun angst te verminderen in drukke situaties.

Wil je meer weten over DIQIE’s verzwaringsknuffels en hun impact op kinderen en ouders? Lees hier het interview op de site van RTL Nieuws.

DIQIE’s verzwaringsknuffels bieden comfort, rust en ondersteuning aan overprikkelde kinderen. Ontdek de magie van DIQIE en help kinderen een kalmer, gelukkiger leven te leiden.

De andere verzwaringsproducten van DIQIE

DIQIE heeft nog veel meer te bieden dan alleen hun verzwaringsknuffels. Het assortiment van DIQIE omvat ook verzwaringsvesten voor kinderen, een sensory sock en een verzwaard schootdekentje. Deze producten zijn ontworpen om dezelfde kalmerende en rustgevende voordelen te bieden als de verzwaringsknuffels.

De verzwaringsvesten voor kinderen zijn speciaal ontworpen om kinderen te helpen bij het reguleren van hun zintuiglijke prikkels en emoties. Ze zijn ideaal voor kinderen met sensorische uitdagingen of prikkelverwerkingsproblemen.

De sensory sock is een geweldige oplossing om kinderen te helpen bij het ervaren van een gevoel van veiligheid en comfort. Het geeft een zachte druk op het lichaam en kan kalmerend werken voor overprikkeldheid.

Het verzwaarde schootdekentje van DIQIE is een draagbare en discrete optie om comfort en rust te bieden, vooral in situaties waarin kinderen zich overweldigd voelen.

Met deze aanvullende producten toont DIQIE haar toewijding aan het ondersteunen van kinderen en hun ouders bij het omgaan met overprikkeling en stress. Ontdek de volledige collectie op de DIQIE-website en help kinderen een evenwichtig en gelukkig leven te leiden.

Foto door rtlnieuws

Laat een reactie achter